Aquest estiu, dóna sang a Camprodon

Dissabte 12 d’agost, el CEIP Doctor Robert acollirà una jornada de donació de sang de les 17 h. a les 21 h.
Durant els mesos d’estiu les donacions de sang arreu de Catalunya baixen fins a un 30% pel canvi d’hàbits de la població. Amb tot, fins a finals del mes d’agost els hospitals catalans necessitaran fins a 35.000 donacions de sang per poder atendre tots els malalts i accidentats. Per això, des de l’Ajuntament de Camprodon es fa una crida als veïns i veïnes a implicar-se activament el proper dissabte 12 d’agost d’una jornada de donació de sang al CEIP Doctor Robert.
Les donacions es podran fer de les 17 h. a les 21 h. i per participar només cal ser major de 18 anys i pesar un mínim de 50 quilos. El Banc de Sang i Teixits, a més, informa que per donar sang no cal estar en dejú i que a Catalunya es necessiten 1.000 donacions diàries per satisfer la demanda dels hospitals. Per això, el consistori encoratja els camprodonins i camprodonines a mostrar, un cop més, la seva solidaritat i altruisme.
Si teniu qualsevol dubte quant a la donació de sang, podeu consultar als professionals de la salut. Per a més informació, es pot trucar al CatSalut Respon, al telèfon 061.