Aquest cap de setmana la Vall de Camprodon acollirà el Ripollès Discovery Walking

El Festival de senderisme al Ripollès tindrà lloc el 28, 29 i 30 de juny, i es duran a terme activitats d’oci i muntanya de tota mena. Més informació aquí.
Aquest cap de setmana, la Vall de Camprodon serà escenari d’una festa d’oci de muntanya gràcies al Ripollès Discovery Walking, el Festival de senderisme al Ripollès. Tindrà lloc el 28, 29 i 30 de juny, i inclourà una desena d’activitats diverses i per a tots els gustos, com propostes de cultura, llegendes, castells, nòrdic walking, itineraris sensitius, fotografia, senderisme, via ferrada, entre altres.
Entre les activitats que es realitzaran a la Vall de Camprodon destaca una ruta fotogràfica pels paisatges o una ruta per circ d’Ulldeter. Cada activitat té un cost variable: des d’1,5€ (museu) fins als 39€ (via ferrada), amb preus reduïts per a infants.
El Festival forma part de la iniciativa Festivals de Senderisme dels Pirineus. Amb una durada d’entre dos i set dies, els diferents festivals ofereixen rutes guiades a uns preus inferiors als habituals. Són, per tant, una oportunitat excel·lent per gaudir dels serveis de guies locals que aniran descobrint la cara més real, autèntica i sovint desconeguda de diversos racons dels Pirineus. Més informació a: http://festivalssenderismepirineus.cat/.
©Itinerànnia-1-2