Aquest cap de setmana, gaudeix de la muntanya i de la natura amb la 5a Marxa del Parc

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 6 i 7 de juliol. Es tracta d’una marxa organitzada que permetrà descobrir els racons més increïbles del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.  
Més informació a: http://www.marxadelparc.com/wordpress/.
Aquest cap de setmana, els dies 6 i 7 de juliol, tindrà lloc una nova edició de la Marxa del Parc. La cinquena entrega d’aquest esdeveniment consistirà en una marxa organitzada i col·lectiva en la qual es travessarà el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, i on els excursionistes podran descobrir els racons més únics i fantàstics del territori. L’activitat es realitzarà en dos dies, i inclou 42 km amb 2375 metres de desnivell a través dels quatre refugis del Parc Natural: Corral Blanc, Coma de Vaca, Ulldeter i Els Estudis.
L’activitat començarà dissabte 6 de juliol, a les 7 h, amb la trobada dels participants al refugi que se’ls haurà indicat. Es faran dos grups, i l’hora de sortida prevista és les 9.30 h. Ja el diumenge, dia 7, es realitzarà el segon i darrer tram, fins a arribar al final del traçat, on es lliurarà la samarreta commemorativa als participants que acreditin haver passat pels punts de control. També us informem que el divendres, 5 de juliol, tindrà lloc una trobada opcional a Espinavell i Planoles, amb allotjament als refugis Els Estudis i Corral Blanc.
La Marxa està dirigida a un públic amant de la natura i amb ganes de descobrir els valors del Parc, alhora que amb experiència en travesses per alta muntanya. L’activitat compta amb guies de natura especialitzats, que aniran explicant els diferents paratges per on transcorre el recorregut.
D9ze7a5XUAAJVRa