Aquest any surt la Processó dels Sants Misteris de Camprodon!

Aquest any torna a sortir la Processó dels Sants Misteris de Camprodon, després de l’aturada forçosa de dos anys, causada per la pandèmia de la Covid-19.
Els actes començaran, el dijous 14 d’abril a les vuit del vespre, amb la concentració del maniple al monestir de Sant Pere de tot el Maniple i amb la desfilada fins a la Porta de Cerdanya, on les autoritats municipals faran entrega de la maça als soldats romans. El divendres al matí s’efectuarà la sortida dels romans de la plaça de santa Maria directament fins a l’església del Carme, on es durà a terme una concentració i la posterior sortida del viacrucis (processó de les dones). Acabat el viacrucis, la tropa es dirigirà a l’hospital geriàtric on es farà una retreta dedicada a tots els residents.
Divendres Sant la Processó arrencarà des de les escales del monestir a les 21 h amb el Retaule de la Passió, i anirà fins a la plaça santa Maria, continuant pels carrers València i Ferrer Bàrbara, la plaça Dr. Robert, la plaça C. A.Torras, el carrer Isaac Albéniz, el carrer Sant Roc, la plaça de la Vila, el carrer Josep Morer, el passeig de la Muralla, la plaça del Carme i finalitzarà a l’església del Carme
Podeu llegir la revista, i consultar tots els detalls de les activitats, clicant a la imatge de la revista: