Apunta’t a la jornada informativa sobre els ajuts LEADER 2016

Dijous 3 de novembre, la Sala d’Actes de l’Ajuntament acollirà una sessió informativa al voltant d’aquest programa europeu que té per objectiu fomentar el desenvolupament econòmic i incentivar la diversificació productiva de les zones rurals. 
A les portes que s’obri el termini de presentació de sol·licituds per a la segona convocatòria dels ajuts LEADER d’aquest any 2016, l’Ajuntament de Camprodon manté un curs més el seu compromís amb aquest projecte i organitza aquest proper dijous 3 de novembre una sessió informativa oberta a tota la població amb l’objectiu de resoldre dubtes i donar detalls sobre el programa. La jornada es celebrarà a la Sala d’Actes del consistori a partir de les 7 de la tarda.
LEADER és un projecte europeu d’ajuts que té per objectiu fomentar el desenvolupament econòmic i incentivar la diversificació productiva de les zones rurals. A Catalunya, l’aplica el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat (DARP). Els ajuts van adreçats a tots aquells agents que duen a terme activitats  econòmiques susceptibles de generar riquesa i desenvolupament en entorns rurals i que vulguin realitzar una inversió de creació, millora o ampliació de la seva activitat, ja siguin autònoms, pimes, cooperatives, microempreses i fundacions sense ànim de lucre.
 

Cartell reunió LEADER