Aprofita l'autocar gratuït per assistir a les festes del Ripollès!

Coincidint amb la Festa Major de Sant Eudald a Ripoll, el Consell Comarcal impulsa una vegada més el servei ‘Anem de festa amb bus’ amb l’objectiu de contribuir a la seguretat del jovent en l’oci nocturn i la tranquil·litat de les famílies. Podeu descarregar els horaris clicant aquest enllaç.
Anem de festa amb bus
El Consell Comarcal del Ripollès engega, per dinovè any consecutiu, el projecte ‘Anem de festa amb bus’, un servei de transport gratuït que recorre festes majors de la comarca amb el doble objectiu de promocionar-les i evitar potencials riscos d’accident amb el cotxe. D’aquesta manera, el servei comarcal de joventut impulsa novament aquesta prestació destinada a majors de 16 anys i que té molt bona acollida per part dels usuaris i usuàries.
Tal com va succeir l’any passat i vist l’èxit del nou sistema, durant el 2017 també serà imprescindible presentar el carnet d’usuari per pujar a l’autobús. Aquesta mesura permet supervisar millor l’ús del servei, donar-li un plus de seguretat i garantir que els pares o tutors són coneixedors que els fills menors d’edat l’utilitzaran. El carnet, que té validesa il·limitada, es pot tramitar gratuïtament a l’Oficina Jove del Ripollès, al Centre Cívic El Palmàs de Sant Joan de les Abadesses, o bé a través de les tècniques de joventut dels punts joves dels centres educatius. Tan sols s’ha d’omplir un formulari que, en el cas dels menors de 18 anys, caldrà que signin també els pares, mares o tutors, i aportar una fotografia de carnet de l’usuari i una fotocòpia del DNI.
En el cas concret de Camprodon, els joves d’altres poblacions del Ripollès podran gaudir de servei de bus gratuït per venir a la vila el proper dijous 22 de juny durant la jornada inaugural del Clownia Festival, que es durà a terme en el marc de la Festa Major de Sant Patllari. Els viatges del ‘Anem de festa amb bus’ també inclouen els següents desplaçaments: Ripoll (12 i 13 de maig), Queralbs (22 de juliol), Pardines (5 d’agost), Ribes de Freser (15 d’agost), Planoles (19 d’agost), Vallfogona de Ripollès (25 d’agost), Sant Pau de Segúries (2 de setembre), Sant Joan de les Abadesses (9 i 10 de setembre) i Campdevànol (16 de setembre).
El Consell Comarcal del Ripollès també ha editat els fullets desplegables amb els horaris i informació complementària sobre el servei. Es poden aconseguir a l’Ajuntament de Camprodon, els punts joves dels centres educatius, el Consell Comarcal del Ripollès, l’Oficina Jove del Ripollès, el Centre Cívic de Sant Joan de les Abadesses El Palmàs i a la resta d’ajuntaments de la comarca. Per a més informació dels horaris en cadascuna de les festes, podeu consultar aquest enllaç.