Antònia Font, Iván Ferreiro I Guillem Gispert, caps de cartell del festival Macroclima de Camprodon

Aquest dissabte de Setmana Santa s’ha desvetllat el cartell de la tercera edició del Macrolima que portarà a Camprodon artistes com Antònia Font, Iván Ferreiro i Guillem Gispert.
Una programació de primer nivell que es viurà del 26 al 28 de juliol a Camprodon, al privilegiat entorn del parc de la Mare de la Font envoltat de muntanya. Als avançaments de Guillem Gisbert, Clara Peya i Ferran Palau s’hi sumen Antònia Font, Iván Ferreiro i Cala Vento, tres noms cabdals del panorama català i espanyol.
El festival s’estableix d’aquesta manera com una referència en l’escena indie i busca continuar creixent i consolidar-se com una proposta d’èxit. Ho fa, a més, mantenint l’aposta per un festival de proximitat, que s’allunya de les aglomeracions i permet que el públic gaudeixi d’artistes de primer nivell en un ambient agradable, proper i en un paratge natural de gran valor. També reflecteix la voluntat de descentralitzar la cultura i portar a Camprodon una programació de luxe amb propostes que mai han actuat a la Vall.
La presentació del cartell s’ha fet amb un acte públic sobre el Pont Nou de Camprodon, un dels espais més emblemàtics de la comarca que ha deixat una imatge de postal davant els centenars de persones que s’han aplegat a conèixer el cartell d’aquesta tercera edició. En l’acte de presentació hi ha hagut l’actuació sorpresa de Selva Nua i s’ha desplegat una pancarta gegant amb tota la programació.
La nit de dissabte estarà encapçalada per Iván Ferreiro, un dels artistes espanyols amb més èxit dins l’escena, que es troba en plena gira de presentació del seu nou disc “Trinchera pop” i a principis de 2024 va reunir més de 6.000 espectadors al seu concert a Madrid. L’acompanyaran Cala Vento, el duet empordanès que travessa el seu moment de més èxit des que fa un any van presentar “Casa Linda”, que els ha portat a omplir sales a Catalunya i arreu d’Espanya. Per obrir la nit, Selva Nua hi presentarà el seu primer disc, que ja els ha portat a actuar als escenaris més prestigiosos del país.
Els encarregats de tancar el festival, el diumenge 28 de juliol, seran els mallorquins Antònia Font. Després del seu sonat retorn omplint recintes com el Palau Sant Jordi, ara plantegen una gira pensada per oferir una major proximitat i connectar amb el públic d’una manera més intima, petita i propera, i faran al Macroclima el primer concert de l’any a Comarques Gironines.
La programació de dissabte i diumenge s’afegeix a la ja anunciada per al divendres 26 de juliol, que portarà a Camprodon la presentació del nou disc de Guillem Gisbert, fins ara líder de Manel que s’estrena en solitari; Clara Peya, amb una posada en escena impactant per presentar “Corsé”, i Ferran Palau, que després de dos anys de silenci torna amb un nou disc que presentarà el maig.
Més enllà dels concerts a l’escenari principal, el festival també mantindrà l’aposta per una zona village que ja s’ha convertit en un dels grans reclams. Situat al costat del llac de la Mare de la Font, serà un espai que tindrà una oferta gastronòmica amb productes de km0 i on es viuran els concerts de OKDW, Ölivias i Reïna, tres artistes emergents que estan en una clara fase de creixement.

👉🏻🎟️ Ja pots adquirir la teva entrada anticipada: https://tickets.latornada.cat/ca/festival-macroclima