A punt de finalitzar les obres al carrer Catalunya

Els treballs han inclòs actuacions a aquest carrer neuràlgic de Camprodon, però també a la Plaça del Carme i a una part del Passeig de la Muralla.
Al mes de febrer d’enguany l’Ajuntament va iniciar les obres al carrer Catalunya, una intervenció que ha permès renovar l’asfaltat, ampliar les voreres i suprimir les barreres arquitectòniques d’una de les vies més cèntriques i transitades de la vila durant tot l’any. Aquestes obres d’arranjament, unes de les més importants efectuades en aquest mandat a la via pública, es troben ara en la seva fase final, ja que només resta la instal·lació de la senyalització vertical.
El conjunt dels treballs també han inclòs actuacions a la Plaça del Carme i a un tram del Passeig de la Muralla, les quals ja han finalitzat. L’alcalde, Xavier Sala, comenta que “era important disposar d’aquests espais neuràlgics en bon estat per tal de millorar la mobilitat, la seguretat i la imatge de la nostra via pública. Agraïm la paciència dels veïns. En pocs dies l’obra quedarà enllestida i de ben segur que tots en gaudirem i en sortirem beneficiats”.
Aquesta actuació ha comptat amb el suport de la Diputació de Girona.
 
logo
Obres
Obress