16 i 17 de juliol: els Jeeps tornaran a envair els carrers de Camprodon

Després de l’èxit de la passada edició, torna a la vila la proposta ‘Camprodon terra de Jeeps. Una història singular’, que tindrà lloc durant els dies 16 i 17 de juliol i durant la qual es reuniran cotxes i propietaris de Jeep, model Willys.

Aquesta iniciativa va néixer de la mà de Jordi Carreras, director i productor de l’esdeveniment, qui va decidir donar veu a la singular història que uneix Camprodon i els Jeep Willys: es tracta d’un dels llocs del món amb més Jeeps per habitant i, aquesta, és una immillorable manera d’explicar-ho.

Així doncs, durant dos dies es podrà gaudir de l’espectacle que oferiran aquestes peces úniques i originals, completament identificables i que destaquen per la seva estètica, a través d’exposicions, xerrades i rutes.

Si tens un vehicle Jeep Willys i vols participar en aquesta trobada ho pots fer realitzant aquí la teva inscripció. En cas de qualsevol dubte, contactar amb l’oficina de turisme al telèfon 972 740 010.  L’organització ofereix aparcament cobert i tancat a tots els Jeeps que vulguin ser presents els dos dies de l’esdeveniment, així com per als remolcs dels participants.