1 d’octubre, Dia Internacional de les Persones Grans.

Aquest diumenge, 1 d’octubre de 2023, es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans, per destacar el canvi demogràfic que pateix la població mundial i la necessitat de crear noves polítiques i programes que beneficiïn els membres de la tercera edat, promocionant que es mantinguin molt més temps actius i la seva plena inclusió social.
La campanya promocional d’aquest any es centra en el reconeixement als sabers de les persones grans, tan sovint deixats de banda, poc valorats i que són fruit de l’experiència de tota una vida i no pot ser encabida en cap llibre, en cap aula.
Per això, dins la campanya promoguda des del Consorci de Benestar Social del Ripollès, amb motiu de l’1 d’octubre del 2023, amb el títol “Persones Grans, Grans Mestres” s’ha organitzat un programa de tallers gratuïts i sense inscripció prèvia, gràcies a la col·laboració desinteressada de persones grans d’arreu del territori.
A Camprodon, s’han previst dos tallers un sobre costura i altre sobre cultura. Us deixem els rètols informatius de les activitats previstes, i clicant AQUÍ, podeu descarregar-vos tot el programa de la comarca.
Us convidem a tots i totes, grans i petits, a participar en els tallers proposats.