Últims dies per sol·licitar els ajuts destinats a espais naturals, hàbitats i espècies

El dilluns 30 d’octubre, el Departament de Territori i Sostenibilitat oferirà una sessió informativa a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès.
DSC_0192-1024x681
El pròxim 10 de novembre finalitza el termini de sol·licitud de subvencions destinades als espais naturals de Catalunya, als hàbitats i espècies en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2010 per a l’any 2020.  Aquestes subvencions tenen l’objectiu de conservar, gestionar i millorar els espais naturals de Catalunya d’una manera compatible amb el desenvolupament i la utilització dels seus recursos.
L’àmbit d’actuació d’aquestes subvencions són espais naturals de protecció especial (un 64%), espais del PEIN (27%), zones humides (4%), i hàbitats i espècies protegides, singulars o amenaçades en àmbits territorials no inclosos en els tres darrers.
Pel que fa a la quantia s’estableix un import màxim de 50.000 euros per a cada beneficiari. Poden optar a aquesta subvenció ens locals, consorcis de gestió d’espais naturals que formen part del sector públic de la Generalitat de Catalunya, persones jurídiques i persones físiques. Per conèixer amb més detall els conceptes i criteris de valoració, consulteu les bases de la convocatòria.
La Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, oferirà una sessió informativa el dilluns 30 d’octubre, a les 18 hores, a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès (carrer Joan Miró núm. 2-4, Ripoll).