S’instal·len nous panells al municipi amb informació sobre esqueles

Camprodon, Beget, Rocabruna, Font Rubí i Colònia Estabanell comptaran amb aquest nou sistema d’informació (repartits en més d’una vintena de punts), amb l’objectiu de millorar la transparència. 
L’any 2018 es va iniciar un procés de canvi sobre la manera de comunicar les esqueles a Camprodon i a la resta de nuclis urbans. Aquest canvi, que ha finalitzat en els darrers dies, ha consistit en la instal·lació de panells a tot el municipi, així com també a Beget, Rocabruna, Font Rubí i la Colònia Estabanell.
En concret, els punts on es troben aquells panells informatius són la Carretera de Sant Joan, l’Estació d’autobusos TEISA, el Passeig de la Muralla, l’Espai Cultural Cal Marquès, la Plaça de la Vila, la Plaça de la Fia, el carrer d’Espinalba, La Forcarà, l’Avinguda Maristany, el carrer de Sant Roc, els Quatre Cantons, el carrer València, el Pavelló Vell, la Plaça Santa Maria, el carrer Monestir, el carrer Costinyola, la Residència Geriàtrica Municipal, el carrer Germans Vila Riera, el carrer CAP, el Bac de Sant Pere, el carrer Llandrius i el carrer Alexandre Galí i Coll.
WhatsApp Image 2020-02-21 at 08.20.06