S'instal·la un segon punt d’informació al carrer Catalunya

L’Ajuntament i l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon tenen la intenció d’habilitar fins a sis punts informatius en diferents ubicacions estratègiques.
unnamed
L’Ajuntament de Camprodon i l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon continuen amb el desplegament de punts d’informació a diferents ubicacions estratègiques del municipi. En aquests darrers dies s’ha acabat d’instal·lar el segon punt informatiu, ubicat al carrer Catalunya, davant l’edifici de Cal Marquès. La particularitat d’aquests punts d’informació és que s’instal·len en aparadors de botigues buides o tancades, equipaments municipals o diferents espais habilitats per a aquesta funció.
“La primera experiència que hem tingut ha estat molt positiva i ara treballem amb l’objectiu de posar en marxa fins a sis punts en tot el municipi”, explica el regidor de Turisme, Promoció Econòmica i Noves Tecnologies, Xavier Juncà. Aquests punts d’informació disposen de pantalles de televisió, cartells i fotografies que serveixen per promocionar les activitats que es fan periòdicament a la vila i a tota la Vall.
A més, aquesta iniciativa permet que tots els agents públics i privats de la Vall de Camprodon puguin participar de manera destacada en la promoció i difusió d’activitats, ja que comparteixen una aplicació en la qual poden penjar les propostes organitzades i veure les que hi ha programades. Tota aquesta informació emmagatzemada a l’aplicació es presenta posteriorment a les pantalles de televisió instal·lades.
Aquest mètode innovador també suposa un estalvi econòmic, ja que els costos d’impressió i repartiment de cartells es redueixen considerablement i s’evita també haver de substituir-los en cas de pluja. Tot plegat, amb l’objectiu d’optimitzar els recursos i els espais existents, facilitant, alhora, més canals informatius destinats a la promoció del territori.