Comença a planificar el cap de setmana.

Comença a planificar el cap de setmana i no et perdis res.
T’adjuntem resum de les activitats, així com cartell de les mateixes:

  • Dijous, 20 de juliol de 2023, a les sis de la tarda activitat familiar “Aigua”.
  • Divendres, 21 de juliol, a les 17 h de la tarda l’hora del conte teatralitzada a la plaça de la Vila amb la companyia “Teatrus Rotundus”. A les sis de la tarda, també a la plaça de la Vila, sardanes amb la cobla “Els Rossinyolets”.
  • Dissabte, 22 de juliol, al matí VI trobada del Coll del Malrem, amb caminades, esmorzar a mig camí i dinar a les Planes d’Espinavell. A les 12 h del migdia, visita del “Circulo de Economia de Barcelona” amb motiu del centenari del passeig Maristany, a aquesta hora es farà una breu xerrada a la sala d’actes de l’Ajuntament. A la tarda, a partir de les sis, ruta guiada sobre “Camprodon d’estiueig”. A la mateixa hora al cinema al casal camprodoní, projecció de la pel·lícula “Maestros”. A les set de la tarda, al monestir de Sant Pere, dins del cicle de concerts Isaac Albéniz la Coral Camprodon i l’Orquestra simfònica Clavé interpretaran bandes sonores i la cantata “un cant a la vida”.
  • Diumenge, 23 de juliol, taller fotogràfic amb Phototreking sobre paisatges amb filtres. I Durant tot el matí a la plaça del Dr. Robert, mercat setmanal.

I no oblidem les sortides, cada dia, del Trenet de la Vall; així com les diverses exposicions existents a l’espai cultural de cal marquès sobre: “l’Any C.A. Torras”, “el centenari del Maristany”, “Rere el silenci” sobre fauna salvatge i la permanent sobre “La retirada”.