A punt de finalitzar les obres d’instal·lació del grup de pressió que millorarà l’abastament d’aigua en diferents zones de Camprodon

Els treballs serviran per millorar el servei a la part alta del municipi, Costinyola i, més endavant, del Bac de Sant Antoni.
b3e1ee38-f9e2-4ecb-8dc0-91c1bcf5394f
Les obres i les noves instal·lacions del grup de pressió d’aigua que ha de donar servei a les parts altes del nucli de Camprodon i Costinyola avancen favorablement. Aquesta instal·lació aspirarà l’aigua de la xarxa d’abastament del carrer Germans Vila i Riera i l’impulsarà fins a l’avinguda Lluís Jover, augmentant així la pressió de l’aigua de la zona.
L’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, ha reafirmat la convicció de l’equip de govern de que la instal·lació del nou grup de pressió és una “actuació necessària per al bon funcionament del servei en aquestes dues zones del municipi” i ha destacat que l’objectiu de l’actuació és “millorar la comoditat i benestar dels veïns i veïnes que hi resideixen”. Així mateix, Sala ha volgut destacar que es tracta d’uns petita obra que té molt en compte l’aspecte mediambiental i visual, ja que “la caseta on s’ubica el grup està semi soterrada, la qual cosa en minimitza en gran mesura l’impacte”. En una segona fase, es connectarà aquest grup amb la zona del  Bac de Sant Antoni.
A banda d’instal·lar el nou grup de pressió i recobrir-lo amb una caseta, les obres també han implicat l’aixecament d’alguns trams de carrers i voreres per tal d’instal·lar-hi noves canonades soterrades, però els treballs de reconstrucció d’aquests vials ja estan finalitzats.