Vols descobrir la Vall? Puja al trenet turístic!

Aquest divendres El trenet turístic de la Vall de Camprodon engega de nou amb set rutes diferents! Descarrega’t el tríptic informatiu amb tots els horaris.

 
Cartell trenet turístic
 
L’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon activa novament el trenet que ajudarà a conèixer els racons i paisatges més emblemàtics de La Vall. Del 22 de juliol a l’11 de setembre serà el període en el qual El trenet turístic recorrerà la Vall a través de set rutes que ens descobriran els millors indrets i els actius dels diferents pobles.
 
Tots els trajectes previstos estaran comentats i acompanyats per un guia; i el punt de sortida i arribada serà el Camí Cerdanya (pont). L’horari de sortida dels matins sempre serà a les 10h i, de la tarda, a les 17h. Pel que fa als tiquets, es poden comprar al mateix punt de sortida, però en el cas de grups o si es volen adquirir de manera anticipada cal adreçar-se als comerços Estanc Morer (609546303) i Comestibles Moret (619115858).
 
Albert Bassols, president de l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon, valora que “el trenet permet cohesionar el territori i ensenyar els encants de la Vall ja que les rutes passen pels punts més emblemàtics de cada poble“. També afegeix que “enguany hem intentat posar en valor les 7 rutes que permeten gaudir de la Vall per mitjà dels plànols que inclou el nou tríptic informatiu”. Bassols conclou que “tenim grans atractius patrimonials i paisatgístics que volem donar a conèixer i compartir-los amb tothom, i el trenet turístic és una molt bona manera per descobrir-los“.
 
Des de l’Associació i els diversos municipis implicats amb les rutes del trenet turístic es valora molt positivament que el Consell Comarcal del Ripollès hagi inclòs aquesta iniciativa dins el paquet de propostes turístiques de la comarca.
 
Tota la informació sobre els horaris i les rutes es pot trobar en aquest fulletó informatiu, en el qual, com a novetat, s’hi troben plasmats els 18 punts de la ruta 1 (Camprodon-Vila) i que són locutats durant el recorregut. També es pot trobar tota la informació del trenet turístic a lavalldecamprodon.com