Vols deixar de fumar? El CAP de Camprodon t'ajuda per la Setmana Sense Fum

En el marc de la Setmana Sense Fum (del 25 al 31 de maig), el CAP de Camprodon posa a la disposició de qui ho desitgi una taula informativa per assessorar sobre el tabac i els seus efectes.
Amb motiu de la Setmana Sense Fum 2019, el CAP de Camprodon incorporarà una taula informativa dirigida a totes aquelles persones que vulguin assessorament sobre el tabac i el seus efectes, per tal de deixar de fumar, realitzar una cooximetria, o explicar i compartir la seva experiència si ho desitgen.
Del 25 al 31 de maig tindrà lloc la Setmana Sense Fum, que organitza cada any la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, i que durant els últims anys ha gestionat el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya. Enguany, serà la vintena edició d’aquesta iniciativa en pro del medi ambient i la salut, i la Vall de Camprodon i Camprodon no han dubtat en formar-ne part.
L’objectiu de la Setmana sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. El lema per aquest any 2019 és: “RECUPERA LA INSPIRACIÓ!”. Podeu seguir tota l’actualitat de l’esdeveniment a les xarxes socials, sota l’etiqueta #ssfcat19.
CARTELL SETMANA SENSE FUM