Vols conèixer amb detall la zona industrial de Camprodon?

Ho pots fer a través de la nova plataforma web de dinamització dels polígons industrials del Ripollès
Imatge Plataforma Camprodon Polígon
L’Ajuntament de Camprodon, amb la voluntat d’impulsar les possibilitats del nostre polígon industrial, s’ha acollit a un servei del Consorci Ripollès Desenvolupament que permet consultar de manera online les naus construïdes, el sòl disponible i les zones pendents de desenvolupar.
La plataforma ja es troba en funcionament i el seu objectiu és dinamitzar els polígons industrials del Ripollès mitjançant l’atracció de noves activitats i millorant la competitivitat econòmica de les empreses i del territori. Es tracta d’una eina que permet impulsar les zones industrials de la comarca i captar recursos per a la seva millora, i està dirigida a persones emprenedores o empreses interessades en obrir o ampliar el seu negoci al Ripollès.
Concretament, a través d’aquesta plataforma s’hi pot trobar la següent informació:
• La situació sobre google maps de les naus construïdes al polígons industrial, on es diferencien les empreses ja instal•lades i les naus que es troben sense activitat econòmica i la tipologia de negoci que s’hi pot realitzar.
• El sòl industrial disponible, què es pot construir i quines activitats s’hi poden desenvolupar.
• Les zones industrials pendents de desenvolupar i el seu planejament.
Pots consultar aquest espai virtual clicant al següent l’enllaç http://www.ripollesdesenvolupament.com/serveis/poligonsindustrials/#Camprodon