Vine a viure en directe el Vaparir de Neu 2017!

Aquest divendres, 27 de gener, el programa ‘El matí i la mare que el va parir’ realitzarà el seu programa en directe des del cinema del municipi.
SLIDER VAPARIR DE NEU -VALLTER2000 - 2017 (1)
El cinema Casal Camprodoní acull aquest divendres 27 de gener, des de les 7 fins a les 10 hores, el programa despertador de Ràdio Flaixbac ‘El matí i la mare que el va parir’, que va rebre el Premi Nacional de Radiodifusió 2016 i és líder d’audiència a Catalunya.
Tot l’equip del programa, que està dirigit i presentat per Carles Pérez, es desplaçarà a la vila en l’edició especial ‘Vaparir de Neu 2017’ i convida 100 oients a veure’l en directe. També es realitzaran sortejos de forfets per a Vallter 2000. Per assistir-hi, és necessari enviar un correu electrònic a vaparir@radioflaixbac.cat amb les dades personals.
D’aquesta manera, l’exitós programa de Ràdio Flaixbac torna a apostar pel municipi de Camprodon en el seu tour hivernal en una jornada radiofònica patrocinada per la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona i Pirineu de Girona.