Vine a donar sang, ara més que mai!

Camprodon acull una campanya especial de donació de sang, que tindrà lloc aquest dissabte, 11 d’abril, al Pavelló Vell, de 16 a 21 h.
Per poder donar sang, caldrà omplir el formulari de la web: www.donarsang.gencat.cat.
Camprodon s’ha sumat al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. Aquest dissabte 11 d’abril, els veïns que vulguin podran donar sang, i així contribuir a l’assistència sanitària en els hospitals. L’espai de donació estarà situat al Pavelló Vell, i serà obert de 16 a 21 h. Per tal de donar sang, caldrà reservar hora a la web www.donarsang.gencat.cat.
Recomanem als que vulguin participar a fer-ho individualment. És important que us sentiu bé, que no tingueu tos ni febre, per la vostra salut i de la resta de conciutadans, i que respecteu les mesures d’higiene i distanciament. També us demanem que reserveu hora per garantir donacions esgraonades i assegurar les condicions de seguretat. Si podeu, porteu imprès i emplenat el formulari de sol·licitud d’hora.
D’aquesta manera, el municipi de Camprodon s’adhereix a la crida a la ciutadana que està duent a terme el Banc de Sang per tal de mantenir el ritme de donacions, tan necessàries durant la pandèmia del Covid-19. Les plaquetes caduquen en només 5 dies, per això són necessàries 800 donacions al dia a Catalunya. Des de l’Ajuntament, demanem a tots els veïns i veïnes que estiguin bé de salut i no siguin població de risc que participin en la donació de sang de dissabte, i així solidaritzar-se amb la lluita contra el Covid-19 i ajudar als serveis sanitaris.
Aprofitem per recordar-vos que el coronavirus no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.
imatge_campanyes_camprodon