Una delegació empresarial del Ripollès explora possibles sinergies de col·laboració amb el Port de Palamós

L’alcalde, Xavier Sala, va ser un dels membres de la delegació del Ripollès que va visitar les instal·lacions del port baix-empordanès.
Visita institucional i empresarial del Ripollès al port de Palamós 1
Una delegació del teixit empresarial i institucional del Ripollès, liderada per la Unió Intersindical Empresarial del Ripollès (UIER), ha visitat aquest dimarts 16 de gener les instal·lacions portuàries de Palamós per reunir-se amb els seus homòlegs del Baix Empordà. L’objectiu d’aquesta visita era establir una primera presa de contacte i explorar possibles sinergies de col·laboració entre el Port de Palamós i el Ripollès que afavoreixin l’activitat econòmica i turística de la comarca.
Els agents econòmics del Ripollès tenen interès a convertir el Port de Palamós en la seva principal porta d’entrada i sortida de mercaderies. L’activitat comercial que es desenvolupa al Ripollès és clau per a la competitivitat i l’impuls econòmic de la comarca i de la seva àrea d’influència. L’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, ha estat una de les autoritats que s’ha desplaçat fins a Palamós.