Un Nadal ple de “Talent Camprodoní”

L’Ajuntament organitza del 29 de desembre al 4 de gener tres conferències obertes al públic a càrrec de sengles camprodonins que destaquen en el seu camp professional.
La sala d’actes del consistori acollirà del 29 de desembre al 4 de gener un total de tres xerrades a càrrec de tres camprodonins que excel·leixen i destaquen en el seu camp professional. El cicle, anomenat “Talent Camprodoní, està organitzat per l’Ajuntament i té com a objectiu donar a conèixer i divulgar al gran públic el treball que han dut a terme persones vinculades a Camprodon en diferents camps acadèmics i professionals.
El cicle començarà dijous 29 de desembre (19 h.), amb la presentació del llibre “La Tumba del Visir Rekhmire (TT100). Un estudio textual e iconográfico”, a càrrec de Josep M. Güell; continuarà divendres dia 30 amb la conferència del biòleg i neurocientífic Arnau Busquets sobre els efectes del cànnabis; i clourà dimecres 4 de gener amb una xerrada sobre els hidrocarburs impartida pel geòleg Eloi Carola.
L’Ajuntament de Camprodon fa una crida als camprodonins i camprodonines a participar del cicle “Talent Camprodoní” i a gaudir d’unes bones i felices festes nadalenques.
 
Cartell Talent Camprodoní