Un curs sobre coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic arriba a Camprodon

Durant aquesta setmana, des del 25 de febrer fins al 5 de març, s’està duent a terme un Curs de coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic a l’Espai de Coworking de Camprodon. La formació està organitzada pel Consorci de Benestar Social del Ripollès, i compta amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament de Camprodon. En el curs s’imparteixen coneixements d’història, cultura, serveis i nocions sobre l’entorn camprodoní. Entre altres activitats, els assistents han visitat el CAP, el consistori, la Biblioteca Municipal i l’Exposició de La Retirada a Cal Marquès.
Núria Mas, regidora de Serveis Socials i Igualtat, destaca que “aquest tipus de formacions ajuden a construir una comarca més inclusiva, oberta i igualitària pel que fa als drets socials i d’acollida.  I afegeix que: “Som un poble integrador, i aquestes iniciatives així ho demostren”.
El Consorci de Benestar Social del Ripollès es va crear el 2009 gràcies als ajuntaments de la comarca i del Consell Comarcal del Ripollès. L’entitat va ser creada per a gestionar i prestar serveis socials als ciutadans del Ripollès.
a5c3e664-b35e-4edf-ade7-7cea090c33f9