Tret de sortida als actes de commemoració del Centenari Manel Surroca

L’Ajuntament celebrarà enguany el centenari del naixement del cèlebre artista i pintor camprodoní, tot donant a conèixer la seva figura arreu del poble i del territori.
L’Ajuntament de Camprodon i la Comissió Surroca presentaran públicament aquest dissabte 15 d’abril les diferents propostes i activitats que es duran a terme a la vila al llarg dels propers mesos per commemorar el centenari del naixement del camprodoní Manel Surroca i Claret.
L’acte de presentació -que suposarà el tret de sortida oficial a l’Any Surroca- es durà a terme a la sala d’actes del consistori, a les 19 h., i és obert al públic i als mitjans de comunicació. L’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, i la neboda de Manel Surroca, seran, entre d’altres, els encarregats de presentar aquest singular Centenari.
L’any Surroca preveu algunes activitats de gran interès artístic i cultural, com ara una històrica exposició d’obres inèdites de l’artista cedides per veïns i veïnes de la vila, un concurs de pintura que comptarà amb un Premi Especial Manel Surroca i diverses visites guiades pel municipi centrades en la vida del pintor. El punt final del Centenari el posarà l’acte de cloenda final, que es durà a terme el 22 de desembre.
Des de l’Ajuntament i la Comissió Surroca es convida els veïns i veïnes del municipi, així com els amants i aficionats a l’art en general, a seguir amb atenció els actes i activitats que s’aniran realitzant al llarg de l’any. Amb aquesta finalitat s’ha creat l’etiqueta #surroca2017, que té la voluntat d’ajudar als interessats a fer un seguiment continuat a través de les xarxes socials de les novetats que es vagin presentant sobre el Centenari.
 
Presentació de l'Any Surroca