Tret de sortida a les obres de millora de la C-38

La Generalitat reforçarà dos trams de 4,5 quilòmetres d’aquesta carretera que uneix Camprodon i Molló i en millorarà la seguretat i la conducció. Els treballs tindran una durada de dos mesos i comportaran afectacions al trànsit.
Aquesta setmana s’han iniciat les obres de millora de la C-38, entre les poblacions de Camprodon i Molló. Els treballs, executats pel Departament de Territori i Sostenibilitat, tindran una durada de dos mesos i abastaran dos trams de la carretera, un de 4,2 quilòmetres entre l’accés al nucli de Rocabruna i la rotonda de Molló, i un altre de 300 metres de la travessera de Camprodon. Aquesta actuació té com a objectiu afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció i compta amb un pressupost de prop de 650.000 euros.
Els treballs consisteixen en el sanejament i el tractament previ de les zones deteriorades i l’estesa d’una nova capa de paviment, així com la renovació de la senyalització horitzontal. A més, es milloraran els elements per al drenatge de la carretera i s’adequaran les barreres de seguretat i la senyalització vertical. L’execució d’aquestes tasques comportarà afectacions al trànsit, que consistiran en l’ocupació d’un carril de la carretera, en funció de les necessitats de l’obra. L’horari previst dels treballs serà de dilluns a divendres, de 8 h. a 18 h.
En aquest sentit, l’Ajuntament de Camprodon agraeix la comprensió i col·laboració per part dels veïns i veïnes del municipi en el desenvolupament d’aquestes tasques necessàries per al bon manteniment de la xarxa viària.
 
c-38