Tot a punt perquè comenci el Curs Internacional de Música Isaac Albéniz

Del 10 al 15 de juliol, Camprodon acollirà la 16a edició del Curs Internacional de Música, una de les formacions musicals estiuenques més prestigiosos de les comarques gironines.
Díptic-curs-internacional-de-música.compressed.pdf_page_1
La XVIena edició del Curs Internacional de Música homenatja la figura del compositor camprodoní sota la direcció artística de Gennady Dzyubenko. Entre les matèries que s’aborden hi ha violí, violoncel i piano, música de cambra, el saxo –gran novetat d’enguany-, i una proposta de continguts que té com a segells d’identitat la qualitat i l’aposta pels nous talents. Sens dubte el certamen té una gran importància per a la projecció i consolidació del projecte cultural de Camprodon.
El Curs Internacional de Música s’emmarca dins del prestigiós Festival Isaac Albéniz. Amb aquestes activitats l’Ajuntament té la voluntat de seguir treballant activament per potenciar i aprofitar totes les oportunitats de desenvolupament que aporta el fet que Albéniz naixés a Camprodon, cercant de forma permanent propostes musicals novedoses entorn de la figura del brillant compositor camprodoní. L’organització d’una nova edició del Festival pretén continuar amb la tasca iniciada ara fa 32 anys pels primers impulsors del projecte, que van voler posar el llegat d’Albéniz al servei de l’enriquiment cultural de Camprodon i acostar la música clàssica al gran públic.
Podeu consultar tota la programació del certamen i fer la vostra inscripció als cursos a través del web http://musicalbeniz.cat.