Tot a punt per la Fira de la Puríssima de Camprodon

La inauguració tindrà lloc el divendres, 6 de desembre, a les 12 h, a la Plaça de la Vila.
La Fira oferirà activitats de tot tipus i per a tots els públics amb la voluntat que vilatans i visitants aprofitin el pont amb el màxim d’ofertes lúdiques i culturals.
6, 7 i 8 de desembre: reserveu-vos aquests dies! Torna la Fira de la Puríssima, un esdeveniment molt apreciat pels camprodonins i els veïns de tota la comarca, que ofereix cada any un ampli catàleg de propostes de tota mena i per a tots els gustos: ja siguin esports, degustacions, artesania i decoració amb temàtica de Nadal, vins i caves, complements, activitats familiars i més serveis d’oci. Tot plegat, servit en un ambient immillorable, i farcit d’actes i entreteniment. La inauguració tindrà lloc divendres, a les 12 h, a la Plaça de la Vila.
D’aquesta manera, la Fira esdevé un esplèndid preàmbul per a la temporada de Nadal, i convida tothom a omplir les places i els carrers de la vila durant tres dies. Els espais protagonistes seran la Plaça de la Vila, on hi haurà expositors i el Trenet Turístic de la Vall de Camprodon; l’Espai U d’Octubre, amb expositors; la Plaça Santa Maria, amb atraccions infantils; la Plaça del Carme, que acollirà l’exposició de Willys i el Carrer Catalunya, que serà escenari d’una exposició d’instagramers camprodonins.
A més, durant tot el cap de setmana, en el marc de la Puríssima, podreu gaudir de concerts, el Pare Noel passejant pel centre comercial, el Caçations, visites guiades, la Quina de Nadal al Pavelló Vell, la donació de sang a l’Escola Dr. Robert, la visita a Rocabruna, la Fira de material d’esquí al carrer València, la Pista de gel a Llanars, cinema al Casal Camprodoní o l’Exposició del pessebre manual del Sr. Jaume Puigverd.
La Fira de la Puríssima està organitzada per l’Ajuntament de Camprodon i Incatis, amb el suport de l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, Trumfa, Ramaderia la Illa, el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica i el segell de Comerç Ecològic de la Unió Europea.
Des del consistori, es valora i es reconeix la feina i l’esforç de les entitats i institucions participants, així com de totes aquelles persones i voluntaris implicades en la preparació de la Fira de la Puríssima, que treballen de valent, prèvia i posteriorment, perquè l’esdeveniment funcioni a la perfecció i sigui un èxit.
Com en cada edició, podreu compartir la vostra experiència a través de les xarxes socials, utilitzant les etiquetes: #FiraPurissimaCamprodon i #FPC19.