Torna la Processó dels Sants Misteris de Camprodon!

Tindrà lloc el divendres, 19 d’abril, i arrancarà a les 21 h del vespre. Consulteu tota la programació de la Setmana Santa a la Revista de la Processó dels Sants Misteris.
La vila de Camprodon acull aquest divendres, 19 d’abril, una nova edició de la Processó dels Sants Misteris, una tradició recuperada fa 32 anys que s’ha consolidat com un dels actes representatius de la Setmana Santa del Ripollès i les comarques de Girona. La Processó aplega, cada any, milers de persones vingudes d’arreu del país per seguir els passos i les diferents escenes que  aquesta ofereix, i que cada any es representa gràcies als centenars de figurants camprodonins i de la resta de la Vall de Camprodon.
Així doncs, Divendres Sant la Processó arrencarà a les 21 h al Retaule de la Passió, i anirà fins a la Plaça Santa Maria, continuant pels carrers València i Ferrer Bàrbara, la Plaça Dr. Robert, la Plaça C. A. Torras, el Carrer Isaac Albéniz, el Carrer Sant Roc, la Plaça de la Vila, el Carrer Josep Morer, el Passeig de la Muralla, la Plaça del Carme i finalitzarà a l’Església del Carme.
Prèviament, el dijous 18 a les 20 h del vespre, tindrà lloc la concentració al monestir de Sant Pere de tot el Maniple i amb la desfilada fins a la Porta de Cerdanya, on les autoritats municipals faran entrega de la maça als soldats romans. El divendres al matí s’efectuarà la sortida dels romans de la Plaça de Santa Maria directament fins a l’Església del Carme, on es durà a terme una concentració i la posterior sortida d’un viacrucis.
A més de tot això, amb motiu de la celebració de Setmana Santa tindran lloc un seguit d’actes litúrgics i pietosos a la parròquia de Camprodon. La Processó dels Sants Misteris de Camprodon està organitzada per l’Associació dels Sants Misteris amb la col·laboració de l’Ajuntament. Podeu consultar tota la informació al detall  a la Revista de la Processó dels Sants Misteris.
CARTELL PROCESSÓ 2019 XXSS_page-0001