Torna el Camprodon essential amb un programa renovat i atractiu!

Cultura, comerç, natura, tradició i patrimoni es donen la mà el cap de setmana del 29 i 30 de juliol en la segona edició d’aquesta proposta impulsada per l’Ajuntament.
camprodonessential
El Camprodon essential torna a la vila amb l’objectiu d’emmarcar en un sol cap de setmana algunes de les activitats més destacades que es duen a terme a Camprodon durant el període estival. D’aquesta manera, l’Ajuntament dóna continuïtat a aquest esdeveniment i reforça una programació que arriba farcida de propostes per a tots els gustos i edats. El regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Xavier Juncà, manifesta que “la segona edició del Camprodon essential arriba amb novetats amb l’objectiu d’agrupar un conjunt de propostes de primer ordre en un dels caps de setmana amb més moviment de l’estiu; la voluntat de l’Ajuntament és donar context i ordre al paquet d’iniciatives que es proposen i que els veïns, veïnes i visitants en puguin gaudir de la millor manera possible”.
D’aquesta manera, Camprodon es prepara per viure un cap de setmana molt intens els dies 29 i 30 de juliol, reforçant així els atractius de Camprodon en un moment molt singular i estratègic de la temporada. Per a l’edició d’enguany, el Camprodon essential reforça la Fira del dibuix i l’Artesania amb un programa d’activitats i tallers més potent i atractiu. En aquest sentit, l’Ajuntament ha impulsat un concurs de pintura ràpida obert a tothom que tindrà lloc el dissabte 29 de juliol. Juncà assegura que “aquest concurs servirà per dinamitzar la Fira del dibuix i fomentarà la creativitat i la sensibilitat artística entre els veïns i veïnes; el certamen, a més, inclou un premi especial Manel Surroca per commemorar també el Centenari Manel Surroca”. Podeu consultar les bases i les característiques del concurs de pintura ràpida en aquest enllaç.
Més propostes socioculturals
A4_botiga_al_carrer_2017
En el marc del Camprodon essential també es durà a terme el primer concert de la 18a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon 2017. Així doncs, Roger Mas obrirà el festival el proper 30 de juliol amb un concert a Camprodon. Altres propostes incloses en aquest esdeveniment són la 7a edició de la Botiga al Carrer, la visita guiada per Camprodon prevista per al dissabte 29 a les 17 hores, la descoberta per Beget del dia 30 a les 12 hores, el trenet turístic de la Vall de Camprodon i la segona edició del Rocafest, un festival innovador que té lloc a Rocabruna.
El Camprodon essential coincidirà també amb l’emissió en directe del magazín País km 0, un programa d’entreteniment que es farà el diumenge 30 de juliol, de 18 a 20 hores, i que realitzaran conjuntament La Xarxa i Televisió del Ripollès per a tot Catalunya.
L’Ajuntament espera que durant aquells dies Camprodon visqui unes jornades que afavoreixen el dinamisme de la vila i posin en relleu la ja demostrada capacitat d’atracció d’aquest poble, per això s’encoratja els veïns, veïns i visitants a gaudir i participar activament en les activitats previstes en el Camprodon essential.
 
fira_dibuix

Amb el suport de:

unnamed