Teniu entre 16 i 20 anys? Participeu en el projecte de Brigades Joves, “Jo treballo per Camprodon”!

El 26 d’abril, a les 19 h, tindrà lloc una reunió informativa a l’espai cultural de Cal Marquès. 
Enguany hi ha obertes 5 places a mitja jornada durant els mesos de juliol i agost. Consulteu aquí les bases i la convocatòria.
Descarregueu-vos aquí la sol·licitud per a participar en el procés de selecció. 
Tens entre 16 i 20 anys? Vius a Camprodon? Doncs no et perdis l’oportunitat de treballar per al teu municipi amb el programa “Jo treballo per Camprodon” de Brigades Joves. Enguany s’ofereixen fins a 5 places a mitja jornada durant els mesos de juliol i agost. La finalitat d’aquest projecte social i participatiu és crear treball per als joves del municipi durant els mesos d’estiu i oferir un primer contacte de qualitat amb el món laboral. El programa inclou el contracte laboral remunerat segons conveni i amb la pertinent cotització. Si vols saber-ne més, vine a la reunió informativa que se celebrarà el pròxim divendres, 26 d’abril, a les 19 h a l’espai cultural de Cal Marquès.
Durant el desenvolupament del programa, els joves tindran un acompanyament per part del regidor de Joventut de l’Ajuntament, la tècnica compartida de Joventut la Vall del Ter i un referent al lloc de treball. “Jo treballo per Camprodon” consta de dues parts: un Programa Laboral i una part de formació i assessorament. Pel que fa al programa laboral, aquest se centra en tasques de suport en diferents serveis i àrees municipals. Les places són al pavelló nou de Camprodon i Torneig de Futbol Sala de Camprodon (2 places de vigilant); a l’Oficina de Turisme de Camprodon i Festival Isaac Albéniz (2 places de vigilant) i tasques administratives relacionades amb el consistori i la Brigada municipal (1 plaça de peó de brigada).
Per a poder accedir a la convocatòria heu d’estar en disposició de la següent documentació i presentar-la entre el 4 d’abril i el 10 de maig a l’Ajuntament de Camprodon (electrònicament o presencialment): el model de sol·licitud d’admissió al procés de selecció (que podreu trobar a la recepció de l’Ajuntament de Camprodon i a la seva web: www.camprodon.cat);  el consentiment del pare, mare o tutor/a legal adjunta a la sol·licitud (en el cas de menors d’edat); una fotocòpia acarada del DNI; un certificat o volant d’empadronament a Camprodon (document gratuït que cal sol·licitar presencialment a l’Ajuntament de Camprodon i es dona al mateix moment); una fotocòpia acarada de la titulació acadèmica mínima d’ESO o equivalent; el Currículum Vitae i, en cas de tenir-ne, documentació acreditativa de la participació activa en les activitats de Joventut en els darrers anys i/o en les activitats associatives i municipals.
Per a qualsevol altre dubte, podeu posar-vos en contacte amb el correu msola@camprodon.cat, o bé amb la Tècnica de Joventut de la Vall del Ter a joventutvter@ripolles.cat, o trucar al telèfon 972 700 717 de l’Oficina Jove del Ripollès.
També podeu consultar més informació i les bases de la convocatòria aquí.
BRIGADES CAMPRODON 1