S’obre la segona convocatòria de subvencions per a empreses de comerç, serveis, artesania i moda

El termini de presentació de les sol·licituds que estableix la Generalitat és el 18 d’octubre i es poden demanar ajudes per participar en activitats firals, per la transformació digital, per la implantació de comerços i la millora comercial, i per la promoció de productes artesans. Descarrega’t la presentació completa aquí.
La Generalitat de Catalunya ha obert la segona convocatòria de subvencions per a les empreses de comerç, serveis, artesania i moda, destinada a subvencions comerços camprodoncobrir quatre tipus d’activitats: la participació en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals a Catalunya, la transformació digital, la nova implantació de comerços i la millora comercial dels establiments, i la promoció i comercialització dels productes artesans. Les sol·licituds es poden presentar fins el 18 d’octubre i poden optar-hi empreses individuals, agrupades o associades d’aquests quatre sectors d’activitat, les quals rebran fins a un 50% del cost de les despeses subvencionables.
Xavier Juncà, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Camprodon, explica que “l’objectiu del programa és incentivar que treballadors autònoms, microempreses i petites i mitjanes empreses en els àmbits del comerç, l’artesania, la moda i els serveis relacionats puguin tirar endavant el seu negoci i fer-lo créixer, sempre amb la vista posada en la digitalització de l’empresa i l’adaptació a les necessitats actuals”. A més, segons Juncà, “el programa de la Generalitat ofereix serveis paral·lels, com les Jornades Comerç Futur, que donen un valor afegit a la línia de subvencions”.
Per a més informació, us podeu descarregar la presentació completa del programa o visitar el web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.