Santi Vila assistirà a la Processó dels Sants Misteris de Camprodon

El conseller de Cultura visitarà la vila aquest divendres 14 d’abril per gaudir de la icònica desfilada organitzada per l’Associació dels Sants Misteris i que any rere any guanya projecció i es consolida com un esdeveniment de referència a la comarca i al país. Consulta el programa d’activitats.
El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, serà aquest divendres 14 d’abril a Camprodon per assistir a la 31a edició de la Processó dels Sants Misteris de Camprodon, organitzada per l’Associació dels Sants Misteris amb la col·laboració de l’Ajuntament.
A les 19 h., Santi Vila serà rebut a l’Ajuntament de Camprodon per l’alcalde, Xavier Sala, i per regidors i regidores del consistori. Posteriorment, signarà el Llibre d’Honor de la vila i atendrà als mitjans de comunicació.
En acabat, la comitiva recorrerà alguns dels principals punts d’interès del municipi fins arribar a la plaça de Santa Maria, on a les 20:45 h. és previst que s’iniciï la Processó dels Sants Misteris de Camprodon; retransmesa en directe per la Xarxa Audiovisual Local (XAL).
 
Cartell Processó dels Sants Misteris 2017