Roger Mas obre aquest cap de setmana a Camprodon el Festival de Música de la Vall

Diumenge 30 de juliol, el Casal Camprodoní acollirà el primer concert de la divuitena edició d’aquest prestigiós certamen musical. Informació i venta d’entrades a www.festivalvallcamprodon.cat.
Roger Mas (FMVC)
Camprodon ha estat la seu escollida aquest 2017 per donar el tret de sortida al Festival de Música de la Vall de Camprodon (FMVC), que enguany arriba a la seva divuitena edició i en ple estat de forma. El Casal Camprodoní acollirà diumenge 30 de juliol (19 h.) el concert inaugural del certamen d’enguany a càrrec de Roger Mas. Les entrades per a l’actuació es poden adquirir a través del següent enllaç.
La música de Roger Mas es basa en tres pilars: la música moderna, la música tradicional i els sons ancestrals del món. Les seves lletres barregen el llenguatge del carrer amb les paraules i expressions literàries que estan desapareixent. Després d’unes temporades amb projectes musicals tan reeixits com l’espectacle ‘Irredempt’, Roger Mas comença a treballar material nou de cara a un futur disc, a més de reinterpretar les cançons més emblemàtiques i conegudes de la seva discografia. Al Casal Camprodoní, Roger Mas estarà acompanyat per Arcadi Marcet al baix elèctric i Xavier Guitó al piano.
L’Ajuntament de Camprodon fa una crida als veïns i veïnes a gaudir del concert inaugural, així com de les diferents propostes musicals que es duran a terme arreu de la Vall en el marc del FMVC fins el proper 20 d’agost. A més, recorda que s’ha habilitat l’etiqueta #fmvc17 per compartir el Festival a través de les xarxes socials.