Rocabruna ja es prepara per viure intensament la seva Festa Major

La programació d’enguany inclou la segona edició del Rocafest i activitats per a tots els públics al llarg de tres dies. Comparteix la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMRocabruna17.
L’Associació de Veïns de Rocabruna, en col·laboració amb l’Ajuntament de Camprodon, ja ho té tot a punt per celebrar una nova edició de la Festa Major de Rocabruna. Al llarg de tres dies, 29 i 30 de juliol i 1 d’agost, s’organitzaran propostes lúdiques, culturals i tradicionals per a tots els públics per commemorar aquesta festivitat tan especial.
El tret de sortida de la #FMRocabruna17 el donarà dissabte 29 de juliol a primera hora del matí la caminada popular i la visita guiada a les Mines de Rocabruna. A patir d’aquí i fins l’1 d’agost, seguiran propostes com una arrossada popular, jocs de cucanya, misses, concerts i vermuts populars. Enguany, a més, repetirà al cartell de la Festa Major el Rocafest; una de les propostes centrals de la festivitat i que aquest 2017 commemorarà la seva segona edició. En el cas de la caminada i l’arrossada popular, l’Associació de Veïns de Rocabruna recorda que cal inscriure’s prèviament a l’Oficina de Turisme de Camprodon (972 740 010) o trucant al telèfon 628 433 996.
L’Ajuntament de Camprodon fa una crida als veïns i veïnes a gaudir de la festivitat i felicita a l’Associació de Veïns de Rocabruna per l’organització d’una nova edició de la Festa Major.
 
Cartell de la Festa Major de Rocabruna 2017