Roba Amiga recull a Camprodon prop de 10.000 kg de roba usada en només un any

Des de l’entitat es dóna les gràcies a tothom per la col·laboració, que permet seguir donant feina i oportunitats a persones en risc d’exclusió social.
La Cooperativa Roba Amiga ha comunicat a l’Ajuntament de Camprodon els resultats assolits al nostre municipi durant el 2015. Tot i que la distribució per trimestres és desigual, el balanç global de l’any és esplèndid, amb prop de 10.000 kg de roba usada recollida als contenidors disseminats pel municipi.
Des de l’entitat s’ha fet arribar a l’Ajuntament un agraïment sincer a la població de Camprodon pel suport mostrat un any més, que permet seguir donant oportunitats a aquestes persones i, alhora, fomentar un model de societat més sostenible.
El consorci d’entitats de la Cooperativa Roba Amiga, format per un seguit d’empreses d’inserció, té per objectiu la recollida selectiva de roba usada, roba de llar, sabates i altres residus tèxtils per a la seva revaloració a través de la reutilització i el reciclatge. I ho fa per mitjà d’un negoci eficient que, a més, fomenta la integració de persones en risc d’exclusió social, ja que les persones que hi treballen provenen  de col·lectius en situació de risc. Un cop recollida, la roba és seleccionada, etiquetada i venuda a preus assequibles en les botigues que la cooperativa té repartides per tot el territori català.
Núria Mas, regidora d’Igualtat i Solidaritat, ha expressat la seva satisfacció per la gran quantitat de roba recollida durant el 2015, tot celebrant “la conscienciació social que existeix a Camprodon” i agraint a Roba Amiga “la valuosa tasca que realitzen en favor de dues causes tan importants per al futur de la nostra societat com són la integració de les persones en risc d’exclusió i la preservació del medi ambient”.
 
RECOLLIDA DE ROBA USADA ALS CONTENIDORS DE ROBA AMIGA (2015)
1er trimestre:   1433  kg
2on trimestre:  2384  kg
3er trimestre:  3400 kg
4art trimestre:  2628 kg
TOTAL ANUAL: 9845 kg