Respira de compres al Ripollès: compra des de casa al marketplace de la comarca!

La UIER (Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès), amb el suport de l’Ajuntament de Camprodon (a més d’altres institucions i entitats) impulsen el projecte ‘Respira de compres al Ripollès’, que consisteix en el Marketplace de la comarca.
Hi trobareu els productes de sempre de forma online. Accediu a la plataforma aquí: https://respiradecompresalripolles.com/ca/
Captura
Són dies de confinament on ens hem de quedar a les nostres llars i seguir totes les mesures i recomanacions de les autoritats per frenar la propagació del Covid-19. Però això no ha de ser un impediment per renunciar a l’activitat comercial, ni cap motiu per no continuar exposant l’aparador de comerç local i de productes de proximitat del nostre territori.
La UIER (Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès) ha impulsat el nou Marketplace de la comarca, que funciona com un petit Amazon, i on trobareu els productes de les botigues de sempre. Els comerços i establiments adherits (que de moment són 50 oferint prop de 1.500 productes), poden vendre i promocionar-se arreu de la Península d’una forma senzilla, econòmica i ràpida. Amb el servei, els usuaris podran comprar des del seu domicili, i rebran el producte a casa seva.
El projecte neix entre la col·laboració público-privada de diferents actors de la comarca, incloent-hi l’Ajuntament de Camprodon i també el de Ripoll, Campdevànol, Ribes de Freser i Sant Joan de les Abadesses; així com la l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon (ACTVC); les associacions de comerç i unions de botiguers de la comarca i el Consell Comarcal del Ripollès.