Representants dels Serveis Territorials de Governació i Empresa visiten Camprodon

Durant la reunió de treball amb l’alcalde Xavier Sala es van tractar assumptes vinculats a la promoció i reactivació dels recursos i el teixit empresarial i industrial camprodoní.
Dijous 12 de gener, el director dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatge a Girona, Sr. Raül Morales i Vergés; el director de Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Girona, Sr. Ferran Roquer Padrosa; i el delegat d’Acció a Girona, Sr. Ferran Rodero Tomas, van acudir a Camprodon per tal de reunir-se amb el regidor de Governació, Xavier Rigat, i l’alcalde Xavier Sala.
La reunió de treball entre l’Ajuntament i els representants de la Generalitat de Catalunya, va servir per tractar assumptes vinculats a la promoció i activació dels recursos industrials  de Camprodon, tant els existents com els futurs, així com la millora del teixit empresarial i industrial municipal.
Durant la sessió també es va posar sobre la taula l’estat d’alguns pagaments pendents, així com diversos aspectes del funcionament orgànic del consistori.
En acabar la trobada, l’alcalde Xavier Sala va valorar la visita de forma molt positiva i va afirmar “esperem poder avançar durant els propers mesos en alguns temes que per Camprodon són importants; i estem convençuts que rebrem el suport necessari de la Generalitat“.
 
61d591b1-d054-4355-925f-4c68caa3a0dc