Que soni la música: comença el Curs Isaac Albéniz

Joves músics de diversos països viuran entre els camprodonins durant una setmana per tal de participar en la 15a edició del Curs Internacional de Música de Camprodon. A més, ahir diumenge va tenir lloc el tradicional concert de professors, que dóna el tret de sortida al Festival Isaac Albéniz.
Curs1
Avui dilluns Camprodon ha inaugurat el XV Curs Internacional de Música Isaac Albéniz. Durant prop d’una setmana, alumnes vinguts de diferents parts del món es congreguen a la nostra vila per tal d’assistir a aquest prestigiós i singular espai formatiu en què tindran l’oportunitat de formar-se amb professors de primer nivell i viure una experiència vital que va més enllà de l’aprenentatge musical.
El curs ha començat a primera hora del matí amb la recepció de tots els alumnes al Monestir de Sant Pere i ha continuat a la tarda amb les primeres sessions de treball. Un any més, existeix formació específica de violí-violoncel, piano i cant. A banda d’aprendre i formar-se com a músics, els joves alumnes del Curs també podran donar-se a conèixer al gran públic en el marc dels concerts que es duran a terme el 14 i el 16 de juliol.
Curs2
Completaran l’apartat de concerts paral·lels al Curs l’actuació dels alumnes premiats en l’edició de l’any passat i el tradicional concert de professors, que va tenir lloc ahir al vespre. Un any més, aquesta primera audició, que s’emmarca sota el paraigües de la programació del Festival de Música Isaac Albéniz, va aplegar més d’un centenar de persones amb una programació predominantment romàntica i clàssica.
Des de l’Ajuntament es dóna la benvinguda als alumnes del Curs Internacional de Música i es convida tots els veïns i veïnes a assistir als concerts que aquests realitzaran al llarg dels propers dies, així com a la resta d’audicions programades per a aquest mes de juliol.