Quatre candidats de la Vall de Camprodon opten als Premis Ripollès Líders

La novena edició d’aquests guardons ha iniciat el seu termini de votacions, que podeu fer en aquest enllaç.
Els Premis Ripollès Líders, organitzats pel Grup Corisa, arriben a la novena edició. Enguany, fins a quatre noms de la Vall de Camprodon són candidats per guanyar els premis en les respectives categories. Els guardons van néixer amb la intenció de convertir-se en un referent de totes aquelles iniciatives que han aportat algun element diferencial al territori del Ripollès i la Vall de Camprodon. Tenen l’objectiu de reconèixer públicament les iniciatives personals, empresarials, institucionals que durant l’any hagin contribuït a potenciar la comarca.
Les propostes finalistes de la Vall de Camprodon són quatre. Per una banda, Galetes Birba opta al Premi Joan Vilalta, empreses i indústria. L’empresa ha complert 125 anys, tota una trajectòria a partir d’una elaboració tradicional de galetes i amb l’evolució cap a gustos i tendències dietètiques actuals, com ho és la bio. En la categoria Premi Josep Pujol Aulí, la candidatura de la Vall és doble: hi opten el Restaurant Can Jepet de Setcases i el Projecte de El drac del Quer, de Vilallonga de Ter.
Pel que fa a l’àmbit individual, cal destacar que en JAN (Juan López Fernandez), nascut a Sant Pau de Segúries, opta al premi del Ripollès de l’any. El dibuixant ha estat reconegut en diferents nivells a Catalunya i a l’Estat espanyol. Va ser autor del cartell del 36è Saló Internacional del Còmic de Barcelona, on se li va fer un homenatge per la seva trajectòria com a il·lustrador i com a creador del personatge de còmic Súper López, que s’ha adaptat al cinema amb la interpretació de l’actor Dani Rovira.
El dia 15 de desembre es va obrir el termini de votació popular, que es tancarà el dia 8 de febrer de 2019 a les 12 del migdia. Per votar, us heu de dirigir a la pàgina a través d’aquest enllaç.

La Pastisseria Pujol de Camprodon va ser guardonada en els premis Ripollès Líders 2017, en la categoria de Comerç Local.

La Pastisseria Pujol de Camprodon va ser guardonada en els premis Ripollès Líders 2017, en la categoria de Comerç Local.