Presentació del XVI Curs de Música Internacional Isaac Albéniz

El dilluns 10 de juliol es donarà el tret de sortida a l’edició 2017 amb la recepció dels alumnes i la benvinguda per part de les autoritats locals.
concerts curs 2017L’escola Dr Robert rebrà, el proper dilluns, els alumnes d’aquesta setzena edició del Curs Internacional de Música Isaac Albéniz, un dels cicles formatius musicals més prestigiosos de les comarques gironines. Des de les 9h del matí es lliurarà la documentació del Curs i per a l’estada al municipi a tots aquells alumnes inscrits. Posteriorment, a les 10h, tindrà lloc la benvinguda i obertura oficial del Curs a càrrec de l’alcalde de Camprodon, la regidora de Cultura, el director artístic del certamen i els seus professors. 
Continguts del Curs i direcció
Del 10 al 15 de juliol, Camprodon acollirà el XVI Curs Internacional de Música que homenatja la figura del compositor camprodoní sota la direcció artística de Gennady Dzyubenko. Entre les matèries que s’aborden hi ha violí, violoncel i piano, música de cambra, saxo –gran novetat d’enguany-, i una proposta de continguts que té com a segells d’identitat la qualitat i l’aposta pels nous talents.
En el marc del Festival Isaac Albéniz    
El Curs Internacional de Música s’emmarca dins del prestigiós Festival Isaac Albéniz. Amb aquestes activitats l’Ajuntament té la voluntat de seguir treballant activament per potenciar i aprofitar totes les oportunitats de desenvolupament que aporta el fet que Albéniz naixés a Camprodon, cercant de forma permanent propostes musicals novedoses entorn de la figura del brillant compositor camprodoní. L’organització d’una nova edició del Festival pretén continuar amb la tasca iniciada ara fa 32 anys pels primers impulsors del projecte, que van voler posar el llegat d’Albéniz al servei de l’enriquiment cultural de Camprodon i acostar la música clàssica al gran públic.
Podeu consultar tota la programació del certamen a www.musicalbeniz.cat.