Presentació del llibre Valentí Planesas, passió per Camprodon

La sala d’actes de l’Ajuntament va omplir-se per assistir a la presentació del llibre sobre el fotògraf  Valentí Planesas
 
Planesas1
 
Enmig d’una gran expectació i amb la presència de Valentí Planesas Ruart -nét del fotògraf- el passat diumenge dia 27 a la tarda es va presentar un llibre que compta amb un recull fotogràfic únic i que deixa palesa la passió d’en Valentí Planesas per Camprodon. L’acte va estar presidit per l’alcalde i també hi van intervenir Agustí Dalmau -historiador i autor de la biografia- i Oriol Molas -fotògraf i editor-. En els parlaments es va posar en valor l’estima d’en Valentí pel poble, la qualitat i singularitat de la seva fotografia i també la generositat de la família per compartir aquest llegat.     
 
L’alcalde, en les seves paraules que també es poden trobar al pròleg del llibre, va constatar que “són els testimonis personals aquells qui millor expliquen el passat d’un poble. I a Camprodon tenim la sort d’haver comptat amb un cronista gràfic com en Valentí Planesas, capaç de capturar l’essència de tants moments. Les seves imatges són un viatge en el temps“.
 
Planesas2
Planesas3