Preparats en cas de nevades

L’Ajuntament convoca una reunió de treball i planificació de les tasques de retirada de neu al municipi.
 
La trobada ha comptat amb l’assistència de les empreses implicades en aquest assumpte, representants de la brigada municipal i de l’Ajuntament.
 
L’hivern camprodoní comporta el fet de prevenir les accions a dur a terme en cas de nevades. Per aquest motiu, per tal de facilitar la vida dels veïns i veïnes del municipi, l’Ajuntament de Camprodon ha convocat aquest dilluns una reunió de treball i planificació de les tasques de retirada de neu. La trobada ha comptat amb l’assistència de persones, empreses implicades i representants municipals. A la reunió s’han tractat qüestions pertanyents a diferents àmbits, com definir la xarxa viària prioritària i la jerarquia dels actors en cas de requerir actuacions i la previsió d’aquestes. També s’han establert els serveis essencials i la identificació dels elements més vulnerables.
 
L’objectiu, a trets generals, ha estat la coordinació i comunicació entre les empreses, les persones implicades i els serveis municipals, per tal de garantir els treballs de retirada de neu en cas de nevades i altres riscos de l’hivern. A la reunió s’ha acordat, per exemple, que es comptarà amb almenys 11 vehicles de maquinària per a nevades, entre altres assumptes. Tal com indica l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala: “per nosaltres, és una prioritat organitzar i prioritzar aquestes reunions. La voluntat de l’Ajuntament és la d’actuar, en aquests casos, amb màxima celeritat i compromís, per tal de recobrar la normalitat com més aviat millor”.
5aa200e6-ddde-4f6d-a80e-2cd6be71c7aa