Posa't la disfressa, que arriba el Carnaval de Camprodon 2019!

Tindrà lloc el dissabte 2 i el diumenge 3 de març. El seu programa inclou rues, ball i premis a les millors disfresses. L’Ajuntament convida tothom a participar-hi.
Consulteu les Bases Jurat Carnaval Camprodon.
Tot a punt per a un dels caps de setmana més divertits i de l’any. El Carnaval de Camprodon és aquella festivitat on els veïns i veïnes del municipi es deixen anar, i on la rauxa i la disbauxa impregnaran els carrers de la nostra vila. L’esdeveniment, que tindrà lloc el 2 i 3 de març, està organitzat per l’Ajuntament de Camprodon i amb la col·laboració dels ajuntaments de la Vall de Camprodon, Esclat Bonpreu i Cuines de la Vall de Camprodon.
Tot començarà dissabte 2 de març, a les 18 h, quan l’alcalde Xavier Sala, deixarà uns moments el càrrec i el cedirà al Rei Carnestoltes davant l’Ajuntament. Tot seguit, a les 19 h arrencarà la Rua de Carnaval, que sortirà des de l’estació de bus i recorrerà el centre la Vila. Aquest any, el centre de l’esdeveniment serà la plaça Dr. Robert, on s’ubicarà el jurat de Carnaval i hi haurà música i un animador que anunciarà totes les carrosses i comparses que participen. Si voleu participar-hi, és molt important formalitzar la inscripció l’Oficina de Turisme. El termini és fins al mateix dissabte, dia 2 de març a les 14 h (consulteu aquí les bases de participació). La nit acabarà de la millor manera, amb ball amb la Golden Beat i amb l’entrega de premis de la rua. L’entrada tindrà un cost de 6 €.
L’endemà, diumenge 3 de març, serà el torn del Carnaval Infantil, que iniciarà la seva rua des de la Plaça del Carme a les 16 h. I a les 16.30 h, el Pavelló Vell acollirà l’espectacle amb Jaume Ibars Trio. En finalitzar, s’oferirà xocolatada i crema del Rei Carnestoltes per a tothom que vulgui. Anna Colomer, regidora de Cultura i Festes, fa una crida a la participació tant del teixit comercial i associatiu com de tots els camprodonins i camprodonines: “Carnaval és aquella magnífica data que ens permet posar-nos en la pell d’un altre, on riem i ballem i desconnectem de la quotidianitat. A Camprodon cada any ho vivim en un ambient d’absoluta alegria, companyonia i diversió”. L’Ajuntament us convida a tots i a totes a formar part d’aquesta festa.
 
Carnaval19-001