Participa de les visites guiades “L’estiueig a Camprodon”

L’Ajuntament organitza a partir del mes de novembre diferents rutes pel municipi amb l’objectiu de donar conèixer de primera mà l’empremta del modernisme i l’època daurada de l’estiueig a la vila. Reserva les invitacions a l’Oficina de Turisme de Camprodon.
La promoció d’activitats i projectes que ajudin a fomentar i donar a conèixer els atractius de Camprodon i de la seva gent és un dels objectis principals de la Regidoria de Turisme, Activitat i Promoció Econòmica. Fruit d’aquesta voluntat, l’Ajuntament impulsarà a partir del mes de novembre diferents visites guiades pel municipi amb la voluntat de donar a conèixer l’empremta del modernisme i l’època daurada de l’estiueig a la vila. El projecte compta amb la col·laboració de l’entitat “País d’Art i d’Història Transfronterer Les Valls Catalanes del Tec i del Ter”.
Les visites començaran el dimarts 1 de novembre de 2016 (12 h.) i seguiran els dies 6 i 31 de desembre i 7 de gener del 2017. Les rutes tenen un preu de 5€ per als adults i de 2,5€ per als estudiants i els aturats. Els infants tenen entrada gratuïta. Per participar-hi cal reservar plaça anticipadament a través de l’Oficina de Turisme de Camprodon o trucant al telèfon 97 274 00 10.
 
Visita guiada 1 Novembre