Obres de millora a l’Escola Doctor Robert de cara al nou curs escolar

L’Ajuntament duu a terme petits treballs d’arranjament durant el mes d’agost per adequar les instal·lacions a les necessitats dels infants. 
El proper mes de setembre es donarà el tret de sortida al curs escolar 2018/2019. I a Camprodon ho farà amb novetats destacades a l’Escola Doctor Robert. Coincidint amb l’aturada de l’activitat educativa durant els mesos d’estiu, l’Ajuntament duu a terme aquestes setmanes treballs d’arranjament i millora d’aquest centre educatiu.
Les obres, la finalització de les quals està prevista per a abans de l’inici del nou curs escolar, afecten l’edifici que acull les aules de P3, P4 i P5 i consisteixen en la reparació de la teulada i en la substitució de les teules.
Xavier Sala, alcalde de Camprodon, explica que l’actuació “forma part del manteniment continuat de les instal·lacions i els equipaments municipals que duu a terme l’Ajuntament” i destaca, com a objectiu principal d’aquesta obra, el fet que “els alumnes i el professorat puguin desenvolupar amb plena normalitat i en les millors condicions la seva activitat diària al llarg de tot l’any”.
 
4c963119-8d11-4241-a45a-e4e6c68fe79c