Obertes les inscripcions per al projecte de Brigada jove “Jo, treballo a Camprodon”

Les sol·licituds es poden presentar des del 5 fins al 23 de juny a través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Ripollès o de forma presencial a la seu del Consell. Consulta aquí les bases del projecte.
L’Ajuntament de Camprodon informa als veïns i veïnes que des del 5 fins al 23 de juny ja es poden presentar les sol·licituds per participar del projecte de Brigada jove “Jo, treballo a Camprodon”, un projecte social i participatiu -emmarcat dins del Pla Local de Joventut 2016-19 i amb la col·laboració de l’Oficina Jove del Ripollès– que té com a objectiu crear ocupació entre els joves del municipi i aproximar-los a la realitat i al dia a dia de la vila.
Reunió informativa del projecte "Jo, treballo a Camprodon"
Les inscripcions es poden presentar a través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Ripollès o de forma presencial a la seu del Consell (c/del Progrés, 22 – Ripoll). En tots dos casos, la inscripció haurà d’anar acompanyada del model de sol·licitud i de la següent documentació:
. Fotocòpia del títol exigit a la convocatòria
. Fotocòpia del DNI
. Certificat o volant d’empadronament a l’Ajuntament de Camprodon
. Currículum
. Documentació acreditativa (certificats, informes…) de la participació activa en les activitats de joventut en els darrers anys i/o en les activitats associatives i municipals.
“Jo, treballo a Camprodon” va dirigit a joves empadronats amb edats compreses entre els 16 i els 20 anys i es durà a terme durant els mesos de juliolagost i setembre. A través d’aquest pla, l’Ajuntament posa a l’abast de cinc joves una primera -o de les primeres- experiència laboral. El consistori ofereix un contracte laboral temporal durant l’època estival i, a més, al llarg dels propers mesos els dotarà de recursos i experiències formatives que els ajudin a afavorir l’adquisició de competències que els capacitin per enfrontar-se amb certes garanties al mercat laboral.
Reunió informativa
Amb l’objectiu d’obrir i fer arribar la crida a tots els joves del municipi, l’Ajuntament va organitzar divendres 2 de juny una reunió informativa oberta a tota la ciutadania on es van resoldre dubtes i es van donar tots els detalls al voltant del projecte.
 
Oficina Jove del Ripollès