Obert el termini de presentació dels ajuts LEADER per a empreses

El proper dia 10 d’octubre està prevista una xerrada informativa a les 19 h. a la sala d’actes de l’Ajuntament de Camprodon
 
El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat la convocatòria dels ajuts Leader 2017. Aquests ajuts subvencionen inversions en obra civil, instal·lacions i equipaments de més de 12.000€ per a la creació, ampliació o millora d’empreses que generin activitat econòmica i ocupació i estan dirigits a autònoms, microempreses, pimes, cooperatives, i associacions i fundacions sense ànim de lucre.
Per als projectes productius en el Ripollès, la Vall del Ges (exclòs Torelló), Orís i el Bisaura, aquestes subvencions poden finançar entre un 22,5% i un 40% de la inversió elegible.
La sol·licitud de l’ajut Leader s’ha de presentar obligatòriament per mitjans telemàtics en el cas de les entitats públiques, les persones jurídiques i els professLeaderionals col·legiats. Per realitzar la sol·licitud serà necessari el certificat digital de persona jurídica o el certificat digital del representant de l’empresa. Les persones físiques poden presentar la sol·licitud per mitjans telemàtics o bé en imprès normalitzat.
Per a totes aquelles persones que vulguin més informació, l’Ajuntament ha organitzat una xerrada per al proper 10 d’octubre a les 19 h. a la sala d’actes. Al mateix temps, també es pot trucar al 972 70 44 99 o enviar un e-mail a leader@ripollesgesbisaura.org.