Núria Picas tanca la primera edició del cicle “Dones & Esport”

La corredora de muntanya manresana participarà el dissabte 12 de novembre de la cinquena i última xerrada d’aquest programa de conferències organitzat per la Regidoria d’Esports de Camprodon.
La corredora de muntanya catalana Núria Picas serà la protagonista dissabte 12 de novembre de la cinquena i última sessió del cicle de conferències “Dones & Esport” que organitza enguany la Regidoria d’Esports per primera vegada i que té com a objectiu promoure l’activitat física professional o amateur entre les dones i debatre sobre el rol femení en el món de l’esport. La trobada es farà al Casal Camprodoní, a partir de les 19:30 h., i és oberta a tota la ciutadania.
Núria Picas, que com a corredora i ciclista de muntanya ha guanyat al llarg dels darrers anys desenes de les curses de muntanya més destacades i ha rebut nombrosos reconeixements, serà l’encarregada de conduir una xerrada i un debat on, entre altres, es tractaran qüestions com la conciliació de la vida professional i familiar amb la pràctica de l’esport i l’activitat física o la visibilitat de la dona esportista als mitjans de comunicació. Núria Picas agafarà el testimoni de la corredora de muntanya Emma Roca, la pilot Laia Sanz, l’alpinista Araceli Segarra i el Club Patinatge Artístic Olot, encarregades de conduir les quatre primeres sessions d’aquest projecte els passats 10 de setembre, 17 de setembre, 15 d’octubre i 22 d’octubre, respectivament.
El cicle de conferències “Dones & Esport” consta d’un total de cinc xerrades distribuïdes en cinc jornades. Després d’Emma Roca, Laia Sanz, Araceli Segarra i el CPA Olot, la corredora de muntanya Núria Picas serà l’encarregada aquest dissabte 12 de novembre de cloure la primera edició d’aquest projecte.
 
Cartell xerrada Núria Picas