Noves passes per fomentar el civisme i la seguretat al municipi

La incorporació d’un nou vigilant i la modificació dels horaris d’obertura nocturna de les terrasses, darreres accions de l’Ajuntament en matèria de promoció activa del civisme i la seguretat.
Nueva imagen (21)
L’Ajuntament de Camprodon segueix treballant per tal de fomentar el civisme i la convivència harmònica entre veïns i veïnes. En el marc d’aquest treball, durant els mesos d’estiu no s’ampliaran els horaris d’obertura dels pubs i locals d’oci nocturn, tal com s’havia fet altres anys. Així mateix, l’hora límit de tancament per a les terrasses de bars i restaurants passa a ser la 1.30h en lloc de les 2h. Aquestes mesures tenen per objectiu aconseguir un millor encaix entre l’activitat nocturna i recreativa dels espais d’oci i restauració amb el dia a dia dels camprodonins i camprodonines.
Aquesta decisió es veurà complementada en pocs dies amb la incorporació d’un nou vigilant al municipi, que durà a terme tasques de supervisió i vigilància nocturna durant tot el mes d’agost. Amb aquesta incorporació l’Ajuntament reforça el dispositiu de vigilància de les nits estiuenques, tot fent una passa més en termes de seguretat i convivència.
Finalment, i encara en el terreny de promoció del civisme, l’Ajuntament ha editat recentment un díptic que té per objectiu fomentar els hàbits i les conductes cíviques entre els camprodonins i camprodonines. Xavier Rigat, 3er Tinent d’Alcalde, ha definit aquestes actuacions com a “passes encaminades a seguir potenciant i promocionant les conductes cíviques i la convivència harmònica entre veïns”.