Nous horaris del CAP de Camprodon

El nou horari ordinari del CAP serà de 8 a 15 hores, mentre que de 15 a 20 hores, el CAP oferirà atenció continuada. Els caps de setmana i els festius, continuarà funcionant com ho ha fet fins ara.
Us informem que, a partir del dia 1 de febrer, es produiran canvis en l’organització dels serveis del Centre d’Atenció Primària de Camprodon. Aquests canvis són deguts als acords consensuats entre sindicats i l’administració pública, arran de la vaga de personal sanitari, que va tenir lloc durant el mes de novembre de l’any passat.
Els canvis, que afecten l’horari, s’han realitzat amb la intenció de produir millores qualitatives en l’assistència. D’aquesta manera, el nou horari ordinari del CAP de Camprodon serà de 8 a 15 hores, amb dotació de les tres Unitats Bàsiques d’Assistència (metge i infermera), dues de les quals serà amb presència física al CAP i, l’altra, proveirà l’assistència als consultoris locals.
A més, de 15 a 20 hores, el CAP oferirà atenció continuada, de manera que hi haurà un metge i una infermera per atendre les urgències que sorgeixin. Finalment, de 20 h del vespre a 8 h del matí es mantindrà el servei de metge localitzable, activat pel 061. Dissabtes, diumenges i festius, el CAP continuarà funcionant com ho ha fet fins ara.